Strange Games Logo

2-4 Spillere

15-20 Minutter

+5 år

Bli med Foffa, den elskede maskoten til Foldvik Familiepark, på et morsomt øko-eventyr med "Foffa Miljødyrker - Ren Glede i Parken"! Dette engasjerende brettspillet inviterer spillere i alle aldre til å rydde opp i parken, og sikre et hyggelig og søppelfritt miljø for alle besøkende.


Slik spiller man

Oppdraget ditt er klart – hjelp Foffa med å samle inn forskjellige søppelbrikker som er spredt rundt i parken og sortere dem i fargekodede søppelkasser som matcher. Naviger gjennom de slyngende stiene, indikert med piler, for å nå de sorte, lilla og grønne dunkene, som tilsvarer restavfall, plast og flasker.

Når du har kastet et søppel i riktig dunke, snur du den for å avsløre poengverdien. Men vær på vakt! Møter med medspillere kan bli viktige ettersom du får sjansen til å snappe en søppelbrikke fra deres samling – forutsatt at den ikke er levert og snudd.

Kast terningen og planlegg hvor du går – du står fritt til å gå i hvilken som helst retning. Passer ikke terningkastet med planen din, kan du stoppe når du vil, selv om det betyr å pause oppryddingen din til neste tur.

Spennende attraksjoner

Ras gjennom parken ved å gå ombord på Tøffen Tog, og flytt deg fra start til slutt av sporet, eller skli ned vannskliene – en leken omvei som kanskje akkurat sklir deg frem dit du vil være. Når alt søppelet er samlet og riktig sortert, er det på tide å regne sammen. Spilleren som har samlet mest poeng blir Foldvik Familieparks fremste Miljødyrker!