Strange Games Logo

2 - 4 Spillere

ca 30 Minutter

Alder: 8+

"NAV Spillet: Muligheter til alle" er et nytenkende, morsomt og lærerikt brettspill som er perfekt for familier, venner og ansatte i NAV- De gir et innblikk i de ulike aspektene ved jobbsøking og karriereutvikling. Spillet kombinerer strategi med en sosial dimensjon, og spillets hovedoppgave er å hjelpe alle kandidatene med å komme i arbeid.


I dette spillet får hver spiller utdelt et spillerbrett som representerer deres arbeidsstasjon med ressurser og tiltak. Ressurser som nettverk, relasjonskompetanse, arbeidstrening, lønnstilskudd og kurs/sertifisering, hver med sin skala fra 1-5, blir nøye forvaltet for å støtte kandidatene på deres vei mot suksess. Med en trekk-bunke av kandidatkort, klassifisert i tre farger – grønn for lavt hjelpebehov, gul for middels hjelpebehov og rød for høyt hjelpebehov – er det opp til spillerne å effektivt bruke sine oppgavepoeng for å utføre handlinger som å ringe bedrifter, gå på bedriftsbesøk eller arrangere møter med kandidater for å bygge deres vei til suksess.


Strategisk tenkning blir satt på prøve når situasjonskort kaster uforutsette utfordringer i veien, krever tilpasninger og hurtige beslutninger, akkurat som i det virkelige liv. Spillets avsluttes når alle kandidatkortene er fullførte, og den med flest poeng vinner.


"NAV Spillet: Muligheter til alle" er ikke bare et spill, det er en opplevelse som speiler det viktige arbeidet som utføres av NAV daglig, og det gjør læringsprosessen både engasjerende og underholdende. Spillet kan brukes som et verktøy for teambygging og pedagogisk innsikt, og er en morsom måte å introdusere nye medarbeidere til NAVs verdier og tjenester. Samtidig gir det et innblikk i hvordan man kan navigere i arbeids- og utdanningslandskapet med en leken tilnærming, noe som gjør det til en vinn-vinn for alle som tar del i spillet.