Strange Games Logo

2 - 4 Spillere

ca 30 Minutter

Alder: 8+

"NAV Spillet: Muligheter til alle" er et nytenkende, morsomt og lærerikt brettspill som er perfekt for familier, venner og spesielt nyansatte i NAV som ønsker å forstå de ulike aspektene ved jobbsøking og karriereutvikling. Spillet kombinerer strategi med en sosial dimensjon, og målet er å hjelpe alle kandidatene med å nå deres mål, enten det er jobb eller utdanning.


I dette spillet får hver spiller utdelt et spillerbrett som representerer deres arbeidsstasjon med ressurser og tiltak. Ressurser som nettverk, relasjonskompetanse, arbeidstrening, lønnstilskudd og kurs/sertifisering, hver med sin skala fra 1-5, blir nøye forvaltet for å støtte kandidatene på deres vei mot suksess. Med en trekk-bunke av kandidatkort, klassifisert i tre farger – grønn for lavt hjelpebehov, gul for middels hjelpebehov og rød for høyt hjelpebehov – er det opp til spillerne å effektivt bruke sine oppgavepoeng for å utføre handlinger som å ringe bedrifter, gå på bedriftsbesøk eller arrangere møter med kandidater for å bygge deres vei til suksess.


Strategisk tenkning blir satt på prøve når situasjonskort kaster uforutsette utfordringer i veien, krever tilpasninger og hurtige beslutninger, akkurat som i det virkelige liv. Spillets slutt når alle kandidatkortene er fullførte, og den med flest poeng vinner, blir feiret for sitt bidrag til å skape muligheter for alle.


"NAV Spillet: Muligheter til alle" er ikke bare et spill, det er en opplevelse som speiler det viktige arbeidet som utføres av NAV daglig, og det gjør læringsprosessen både engasjerende og underholdende. Dette spillet er et utmerket verktøy for teambygging og pedagogisk innsikt, og en ypperlig måte å introdusere nye medarbeidere til NAVs kjerneverdier og tjenester. Samtidig gir det et innblikk i hvordan man kan navigere i arbeids- og utdanningslandskapet med en leken tilnærming, noe som gjør det til en vinn-vinn for alle som tar del i spillet.